THE LARGEST BMW 2-SERIES FORUM ON THE PLANET
2Addicts
2Addicts
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
2Addicts | BMW 2-Series forum Technical Topics N55 (M235i) Engine, Transmission, Exhaust, Tuning Start Up Idle Issues

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-09-2019, 08:24 PM   #1
Cb17
New Member
United_States
2
Rep
16
Posts

Drives: 2016 M235i AT RWD
Join Date: Mar 2019
Location: Chicago, IL

iTrader: (0)

Start Up Idle Issues

Anyone else have this happen not sure if this is common or not for bmw as this is my first.

When I startup my car Iíll warm it up and wait usually till it drops to about 700. My problem is after I warm up the engine Iíll shut it off and turn it back on and itís like Iíve never warmed it up. Idle is back to like 1500 as if it was a cold start and have to wait till it goes back down till I drive off.

This gets annoying typically at gas stations why I turn my engine off for couple mins and turn back on and gotta wait for idle to drop.

Was wondering if this is normal
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.




2addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST